HASAN TAHSİN İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Çağın gerekliliklerine göre kendini geliştiren, yetiştiren, değişen koşullara ayak uydurabilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz öğrencimizin kendisiyle barışık, çevreleriyle uyumlu bireyler olmaları için varız. Biz öğrencilerimizin zihinsel, duygusal, sosyal yönden gelişmelerini sağlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 16:10 (pazartesi) 09:00 - 15:20 (salı-çarşamba-perşembe-cuma)
Isınma: Kaloriferli - Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübıtak Bilim Fuari
Proje Çalışmaları: Misafirim Öğretmenim Her Sınıfın Bir Yetim Karedeşi Var Eğitimde İyi Örnekler Geri Dönüşüme At,Geleceğine Kazanç Kat Kalemden Fidana

Telefon - 0212 682 08 77

WEB - https://hasantahsiniho.meb.k12.tr

Adres - Adnan Menderes Mahallesi Çangalçeşme Caddesi No1 Arnavutköy/İSTANBUL

Kütüphane Kitap Sayısı :2082
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Adnan Menderes Mahallesi Çangalçeşme Caddesi No:1 Arnavutköy/İSTANBUL

Adres - Adnan Menderes Mahallesi Çangalçeşme Caddesi No1 Arnavutköy/İSTANBUL

Ulaşım Okulumuz Taşoluk-Topkapı(Otogar), Taşoluk-Gaziosmanpaşa, Taşoluk- 26 İGDAŞ,Taşoluk-Arnavutköy Devlet Hastanesi minibüslerinin son durağındadır. Ayrıca 336T (Cebeci-Taşoluk) İETT otobüs hattının son durağındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 35 km ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır